Monday, June 22, 2009

20-06-2009 : Engagement Day: Danny-Joy






20hb June 2009 adalah hari pertunangan sia dan Georgia Joy. To all my friends, sorry coz inda bagitau kamurang awal2 pasal pertunangan sia ini. Mo kasi surprise ba kunun tu! hahaha.. well yang marah2 sama sia coz inda bagitau awal2 atau inda invite, siou kio! ini tunang sija ba.. selalunya close family ja ba yang attend time tunang kan! Don't worry, nanti time mo kahwin sdh sia akan send invitation card 1 month in advance lagi supaya kamurang ada banyak masa lagi mo kumpul angpaw banyak2 untuk kami time tu! hahaha! To my relatives from both sides yang ada attend majlis pertunangan kami, thank you so much kio! and to my friends mcm si George & Wife and their son, Callix and Betcy, Malvin & Su, Mamaii, Harry, Mahapson, Jude, Jisius and Wife, DJ Othoe & Melisa (ada lagi yang sia lupakah? adeh ni memory inda boleh pakai sdh oo!!) dan semua yang ada datang pada mlmnya sempena majlis thanksgiving atas kemenangan tunang sia dlm Sugandoi peringkat negeri dan sempena pertunangan kami jugalah... i want to say thank you so much!!

DFM Bilang:
Ramai artis menyanyi mlm tu! Nanti kahwin sia harap semua kawan2 akan dapat attend!
Credits to my cousin Raymond as the photographer for the above photo!! Now i'm still waiting for another cousin of mine Jude for his photo!! Inda sabar mo tinguk ni! haha
Big thanks to Mr. Japrin (Pirut) for the backdrop photo. Si pirut yang ambi tu gambar time kami di Tg. Aru Beach a few months ago, oleh kerana talampau cantik tu gambar, kami pun pakailah tu gambar jadi backdrop untuk engagement kami. Thanks kio pirut. Sorry sangat-sangat sia terlupa mo bagitau ko ba.. ampun bos!! don't worry nanti bila mo kahwin sudah ko la urg pertama akan dapat kad jemputan dari sia bos.

7 comments:

Pirut said...

hi boss.. :) cantik tu back drop.. haha.. thanks for using that as well tapi ko nda pun jemput sa utk tunang ko.. haha.. nda apa.. yang penting kamurang bahagia bersama.. hehe.. :) jan lupa jemput untk kawin kamurang kio.. hehe.. bila tu masa??

mamaii said...

congrats dfm n joy!! ma kasih la jemput sya akekkee

Danny F. Malinggi said...

Ampun bos pirut!!! sorryyyy...betul-betul sia terlupa oo... haiya... sia pun rasa bersalah ni!! tapi time kahwin nanti, ko pertama dlm list invitation sia. kalau tiada aral melintang... tahun depan kahwin bos! sabar ja kamurang kio! sedang mengumpul duit la ni.. hehe

Lala said...

hai sa pun inda lupa mo ucap tahniah. Moga bahagia hingga akhir hayat nanti....Tahniah juga di atas kemenangan Miss Joy tu...

Anonymous said...

ok bos..
rupanya betunang time sia praktikal....
huhuhu ndak mengasi tou....
huhuhuhuhuu

apa pun tahniah....
sama santik sama padan...

rosaidi..... peace

nc said...

u guys look great together :)
congrats! :)
many2 sweet wishes to u both

Danny F Malinggi said...

thanks lala, rosaidi n nc! rosaidi..takkanlah sia mo war-war sama ko yg sia mo tunang! nanti inda pasal2 ko cakap "tak tanya pun" ahhahahahha... anyway.. thanks for the compliment!!