Friday, May 14, 2010

Majlis Perkahwinan Danny F. Malinggi & Georgia Joy C. Binsol pada 01-05-2010


Kepada semua saudara mara dari kedua belah pihak pengantin lelaki dan perempuan dan semua sahabat handai yang datang dari jauh dan dekat yang telah hadir ke majlis perkahwinan kami, saya Danny F. Malinggi bersama isteri saya yang tercinta Georgia Joy C. Binsol ingin mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga dan terima kasih dengan sokongan dan ucapan tahniah daripada kalian semua. Kehadiran dan sokongan kalian telah memeriahkan lagi majlis perkahwinan kami dan pada 1hb Mei 2010 & 8hb Mei 2010 adalah hari yang paling menggembirakan kami berdua. Hari yang sangat istimewa bagi kami berdua tidak akan kami lupakan dan semua pengalaman manis itu akan kami simpan selamanya dan kami juga berdoa agar perkahwinan kami ini akan dirahmati Tuhan dan memberi kami ketabahan dalam menghadapi dan menjalani cabaran kehidupan sebagai suami isteri. Thank you so much and God Bless to all of you.
DannyFM Bilang: Akhirnya semua sudah selesai! huh!! lega rasanya.. baru sia tau begini pula rasanya mau buat persiapan perkahwinan!! Tension ooo!! siapa yang sudah kahwin mesti faham kan!! tapi orang bilang memang begitulah kalau mau kahwin! banyak betul rintangan dan dugaan! tapi akhirnya semuanya selamat! Thank you God for your Blessing!!
To Lissa, thanks kio for the photo! sia ambi dari FB ko ni! hahaha! To all my friends yang ada datang to our wedding thank you so much!! Love you all!

No comments: